2008. december 21., vasárnap

Karácsonyi SMS-ek

Szép karácsonyi SMS-ek

Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácsban, ne a díszített fákon, hanem a szívekben legyen Karácsony!

Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Eltörpül ilyenkor a lárma, az árnyék, megszépül a szívben minden igaz szándék.

A karácsony a szeretet ünnepe, nem pedig az ajándékok rejtelme. Elcsorbult ünnep, egy túlhajszolt világ a szeretetet nem ismerik már. Ezen a két napon nem lehet bepótolni az évet, ha eddig nem igyekeztél, véged! Szeretetet ajándékkal megvenni nem lehet, igyekezz, hogy visszaállítsd az igazi ünnepet!

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted sokszor az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep, a könnyeket felejtsd el, pár órára hidd el a világ ünnepel. Kellemes Karácsonyt!

Hull a hópehely, a szeretet ma minden szívben otthonra lel. A Te szívedben is találjon otthonra, és ne felejtsd el azt se, aki e pár sort írta! Boldog Karácsonyt!

Kívánd, hogy mindazt, amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután! Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet! Én pedig békés karácsony kívánok neked!

Ahogy a hópihe száll kitartott kezedre, úgy szálljon füledbe angyalok éneke! Melengesse szívedet sok-sok szeretet, így kívánok boldog ünnepet!

Virradjon Rád szép nap, köszöntsön Rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, szívedbe béke, ezt kívánom Neked karácsony ünnepére.

Leszállt egy angyalka és azt súgta nékem, gondolj ma azokra, kik a szívedben élnek. Eszembe jutottál, te és a családod, ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!

A mai nap szebb mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet!

A világ bármely részén élsz és bárki vagy, kívánom, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb! Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet, ahogyan én neked!

Távolság már nincsen, új idők járnak, vidám kis angyalkák SMS-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet: boldog karácsonyt így kívánok néked!

Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad! Boldog Karácsonyt!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben. Mindenki házába boldogság költözik, szívünk örömmel megtelik. Boldog Karácsonyt!

Lehalkul a város zaja estére. Melengeti lelkünket kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon! Boldog karácsonyt!


Vicces karácsonyi SMS-ek

Békés, kellemes, bejglivel célbadobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós karácsonyt! Szerintem!

Szellemes karácsonyt, elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót és turmixgépet, tűlevelű lóherét, és Békés Boldog Szentestét!

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és boldog karácsonyt kívánok!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved!

Ha utánad lopakodik egy fehér szakállas pasi piros szerkóban, és beletuszkol egy zsákba, ne ijedj meg! Csak én kértelek téged a Mikulástól karácsonyra!

Zöld-fehér ruhában jár a télapó, körül állja puttonyát sok fradi-szurkoló. Örökzöld fenyőfán fehérlik a hó, fradi-színben fradi-szívvel ünnepelni jó...

Én vagyok a télapó, úgy berúgtam, mint a ló. Van zsákomban minden jó, tangabugyi, melltartó. Ne várjatok, nem megyek, pornófilmet rendezek, de azért kívánok kellemes ünnepet!

Ez lenni kici kinai szmsz, lenni oco, nem drága. Megisz mutatni, hogy van gondolász rád, kívánni neked jót karácont meg kiccaládod récire öröm boldogszág!

Három napja díszítek, csípje meg a kánya, majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába. Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem. Boldog Karácsonyt!

Nincsenek megjegyzések: