2008. december 31., szerda

Szilveszteri SMS-ek

Emberek figyelem, vége lett az évnek! De azért nem lesz vége minden szépnek. Ha reggel félkábán az ágyadból kikelsz, Az jusson eszedbe, hogy 2009! BUÉK!

Sms-ben írok gyorsan, hogy elküldjem időben: Csupa szépben legyen részen ezentúl a jövőben!

Szilveszternek éjszakáján malacka sül meleg kályhán. Sörrel locsold kívül, pezsgővel meg belül, s jövőre az élet minden baja kerül! BUÉK!

Tegnap írtam üzenetet holnapról, mert részeg vagyok mikor megkapod: Boldog Új Évet!

A csapból is pezsgő folyik, lányok hada visítozik Menekülök előre, találkozunk jövőre! BUÉK!

Húzd ki azt a fránya dugót pezsgős üvegedből, öleld meg a barátodat pusztán szeretetből! Kívánj a világnak minden jót és szépet, Én is ezt kívánom, és Boldog Új Évet!

Hej malacka, malacka, jaj de kurta a farka! ha kurta, hát elqrta, megsüti a kiskukta!
Megesszük és piálunk, BUÉK! Ennyit kívánunk!

...na és mit kívánhatnék neked jövőre? Kimondhatatlanul szeretetes, nagy halom pénzes, oltári mázlisos, és kívánságteljesítős BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! szerintem...

Élt 1x1 kismalacka, kurta farkú huncut fajta. Szilveszterkor jó becsípett, semmire sem hederített. Én bezzeg gondolok rátok, mielőtt bepiálok Boldog Új Évet kívánok!

Részed legyen minden jóban: Viagrában, elvonóban. Nyerj a lottón minden héten, balszerencse el ne érjen az új esztendőben!

Virsli robban, pezsgő folyik aki áll még kapaszkodik. A jövő év legyen jobb mint tavaly legyen minden napotok HAWAII! BÚÉK!

És az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk, és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR" BÚÉK!

Nem tanultam verset írni, sms-ben üzenem: Legyen boldog az Új éved, érjen el a szerelem!

Pezsgőfürdő, ráksaláta, szilveszteri vigalom, Részed legyen minden jóban neked is e szép napon! Boldog Új Évet!

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ó Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! B.Ú.É.K.!

Tegnap este a kocsmában azt mondta egy néni, hogy az új év most elmarad, mert megkerült a régi. Mama Kuss! Óév fuss! BUÉK!

A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BÚÉK!

Éjféltől új év köszönt le ránk, holnaptól 2009-et ír az egész világ, s ha az óra elüti a tizenkettőt, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BÚÉK!

Ünnepeljük az Óévet, ezért nem igazán emlékszem, kívántam-e már Sok Boldog Új Évet. Ha igen, bocsi - és megyek tovább bulizni!

Csengjen pohár zengjen ének, Köszöntse fel az Új Évet, Hozzon nektek jó ízű kenyeret, Hozzon egészséget, csendes szeretetet. BUÉK!

2008-ban felkeltem, s egy idegen nő mellet ébredtem. 2009-be úgy megyek, többet ilyet nem teszek! B.U.É.K!

Túrjon Neked szerencsét a malacka orra. Aranypénzt csepegtessen a boroshordó csapja. Szerelemben, munkában oszd be a hévet! Kívánok egy még boldogabb évet! BÚÉK!

Ha annyira részeg lennél, hogy nem tudnád milyen ünnep van, akkor segítek: ha egy angyal ül a szádon, ha durran a petárda és a pezsgősüveg, a malac némán fekszik, akkor SZILVESZTER VAN! És ha ez mind ma történik veled, akkor Boldog Új Évet!

Sült malac ott strázsát álljon, sült ökör utcán sétáljon. Szarva közt kalácsot hordjon, két csípőjén kulacs lógjon.

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki beb***va. Szép az a szokás, mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok, míg magamnál vagyok.

Bu...Bu...Bu... Bu...Buborék! Ez már majdnem...Bu...BÚÉK!

Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K

Határ szélén öt manó, szereti ha hull a hó. Fehér hónak tisztasága, minden szívük kívánsága, hogy az új év mindenkinek nagyon-nagyon boldog legyen! BUÉK

Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon: BUÉK!

Idejöttem, itt állok, minden jót kívánok: Bundát, csizmát, kalapot, göndörszőrű malacot.

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé 2009-es évedet! B.Ú.É.K.

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, És hozzon az új esztendőben szerencsét sokat!

Egy pillanatra megpihen az órarúgó, míg himnuszra vigyázzban áll a a két mutató,
majd a nagyobbik egy picit előredőlve átlép az új esztendőbe, onnan visszaszól a kicsinek Boldog Új Évet Neked és mindenkinek!

Tervekhez szerencsét, munkádhoz kedvet, minden földi jóból a legkedvesebbet! Kérem a Jó Istent, küldjön áldást Rátok, Boldog 2009-et kívánok!

Ha tehetném, fognám a kezedet. Őrizve követném, minden léptedet. De, mivel ezt nem lehet, küldöm, ezt az sms-t. Nem kívánok egyebet, boldog legyen életed. 2009-ben is kísérje utadat a szeretet. Kívánok neked Szerencsés éveket!

Adjék Isten minden jót, 5-6 tyúkot, jó tojót. Hízott disznót, sok hurkát, tele pincét, kamarát, Sonkát, kolbászt, szalonnát, Gond ne bántsa a gazdát. Adjék Isten szép vetést, rengő-ringó jó termést, békesség és szeretet, töltse be a szíveteket az újesztendőben!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre!

Örömötök sok, bánatotok semmi, segítsen az Isten boldognak lenni! Legyetek mindig vidámak, örüljetek minden szépnek, mi így kívánunk nektek BOLDOG ÚJ ÉVET!

Megcélozni a legszebb álmot, kinevetni a világot, gyűjteni a barátságot, mindig szeretni és remélni, így érdemes a Földön élni! B.Ú.É.K.!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BÚÉK!

Hulljon rád zsákból a lencse, mint újévben sok-sok szerencse. Hozzon az új év sok barátot, szerelmet és boldogságot!

Kis szobában gyertya ég, búcsúzik az elmúlt év. Fenyő illat lengedez, bonthatod a pezsgődet. Száraz avagy félédes, köszöntsük az újévet.

Hogy boldog lehess, 3 kincset keress: Higgy, remélj, szeress. Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket mit csak lehet!"

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet! Költözzön szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem Hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok minden jót az Új Esztendőre! BÚÉK!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is, ha nem kérem! Ma még nagy bulit csinálok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Lágy esőben, tömör ködben, pityókásan, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet és 525.600 boldog percet!!! B.Ú.É.K.

Újévi kismalac csülke lóg a szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének! BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁNOK NÉKED!

Igaz, hogy még nincs itt az év vége, De én lehet, hogy négykézláb érek a végére. Ezért hát, míg stabilan állok, Boldog Új Évet Kívánok!

Elsején mikor kigyúlnak a fények, A detoxban csak akkor kezdődik az élet. Kancsalok a szemek,a fejek kékek, Mámorosan kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!!

Nincsenek megjegyzések: